+36 70 5458000 / kapcsolat@gazdakonyvek.hu

  Fizetés és szállítás

  Választható fizetési módok:

  Készpénz: 

  A postai kézbesítőnél, postaponton, vagy személyes átvétel esetén.

  Barion: 

  Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. Erről a lehetőségről itt tájékozódhat. 

  Átutalás:

  Bármelyik átvételi módnál választható. Utalás az általunk kiküldött díjbekérő számla alapján, illetve költségvetési intézményeknek(önkormányzatok, oktatási intézmények stb.) 40000 Ft értékig 15 napos határidővel, e fölött előre utalással. 

   
  Választható szállítási módok: 


  MPL futár-utánvét:

  A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz. Fizetés a küldemény átvételekor készpénzben. 

  Díja: 1250 Ft

  MPL futár-Barion

  Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen, tehát nem a futárnál. Bankkártyás fizetéssel a szállítási költség csak 999 Ft..
  A csomagot az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.

  Díja: 1150 Ft

  Postaponton-utánvét
   
  A küldeményt postahivatalban, MOL töltőállomáson, illetve egyre több helyen felállított MPL csomagautomatánál lehet személyesen átvenni. Fizetés a csomag átvételekor készpénzzel, vagy bankkártyával. Csomagautomatánál kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
   
  Díja: 1050 Ft
   
  Postaponton-Barion
   
  Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen, tehát nem az átadóponton. Bankkártyás fizetéssel a szállítási költség csak 899 Ft.
  A küldeményt postán, MOL töltőállomáson, illetve csomagautomatánál lehet személyesen átvenni.
   
  Díja: 899 Ft 10000 Ft felett ingyenes!

  Foxpost csomagautomata

  Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen, vagy átvételkor az automatánál. Miután a Foxpost futár átvette a csomagot, a megrendelő a következő munkanapon már át is veheti azt a választott célautomatából. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. 

  Díja: 799 Ft 10000 Ft felett ingyenes!

  Foxpost futár-utánvét

  A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is. Fizetés átvételkor készpénzben.

  Díja: 1350 Ft

  Foxpost futár-bankkártya

  Ennél az átvételi módnál csak bankkártyával lehet fizetni a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen. A csomagot a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomag feladását követő második munkanapon. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.
   
  Díja: 1250 Ft
   
  Személyes átvétel
   
  Szentendrén előzetes időpont egyeztetéssel. Fizetés bankkártyával a webáruházból indítva titkosított Barion banki felületen, vagy készpénzzel az átvételkor.
   

  Határon túlra

  Csak olyan határon túlról érkezett rendelést tudunk teljesíteni, amit egy magyarországi átadópontra kértek kiszállítani. Fizetés átvételkor készpénzben vagy bankkártyával.
   
  Díja: 1050 Ft
   
  .