+36 70 5458000 / kapcsolat@gazdakonyvek.hu

  Posta csomagautomata

  2018-12-29 21:22
  Posta csomagautomata

   Posta csomagautomata

  Bankautomaták, jegyautomaták, csokiautomaták... a világ egyre kényelmesebbé válik. 2014-ben a Magyar Posta egy új megoldással járult hozzá ehhez! Az ország több tucat pontján, városok forgalmas helyein korszerű csomagautomatákat helyeztek ki. A csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.

   

   A csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

  Nem kérdés - ez a jövő, és hazánkban is rohamosan el fog terjedni a csomagautomaták használata.

  MIÉRT ÉRDEMES CSOMAGAUTOMATÁBA RENDELNIE?

  • Mert automatáink a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Itt megnézheti, hogy Önnek melyik esik útba.
  • Az átvétel miatt nem kell kitérőt tennie, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordul.
  • A rendelését bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti.
  • Nem kell a munkahelyén vagy otthon átvennie a csomagját.
  • A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 munkanapig tároljuk az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kap.

  A küldemények maximális tömege 20 kg.

  Válassza a legmodernebb átvételi módot a Gazdakönyvek webáruházában is!

   

   

  2018-12-29 21:22